Clubmatch

Tot onze spijt en grote teleurstelling hebben we afgelopen week als bestuur moeten besluiten om de clubmatch van 1 september af te lasten.
Helaas bleven de inschrijvingen erg achter, waardoor we ons genoodzaakt zagen deze beslissing te nemen.
Voor ons een grote domper, maar we gaan nu met frisse moed de organisatie van de clubmatch van 2020 oppakken. Zodra we meer informatie over de clubmatch hebben, zullen we u het laten weten.
Ondertussen zijn de keurmeesters en de ingeschreven exposanten op de hoogte gesteld.

Elk jaar wordt er een clubmatch georganiseerd voor rashonden. Een uitgesproken gelegenheid om uw hond eens te laten keuren waarvan u dan een mooi keurverslag ontvangt. Een prima opstapje voor de grote shows en een geweldige training voor uw. Maar ook voor ervaren fokkers, exposanten en handlers is dit een goede dag om te oefenen. Bijvoorbeeld met jonge honden of met een nieuwe aanwinst.

 

Het verschil tussen een clubmatch en een tentoonstelling is dat het allemaal een stuk gemoedelijker is dan op een grote tentoonstelling. Een clubmatch is dus een leuke dag voor zowel baas als hond.

 

Ieder jaar worden ervaren keurmeesters uitgenodigd om uw hond te keuren. Zij doen dit met veel plezier en nemen de tijd voor u en uw hond. Na de keuringen krijgt u een keurverslag mee. Ook worden er aan het einde van de dag verkiezingen gehouden voor:

  • Beste baby
  • Beste pup
  • Beste veteraan
  • Beste kind/hond combinatie
  • Beste van de rasgroep

Om af te sluiten met de verkiezing van Beste Hond van de Clubmatch.

Kom ook en misschien wint uw hond deze titel wel! 

 

De clubmatch wordt gehouden op het mooie sportcomplex in Veldhoek. Samen met u, uw honden en alle vrijwilligers wordt er een gezellige dag van gemaakt.

 

De Gezelligste Outdoor Clubmatch van de Achterhoek

 

Eerstvolgende clubmatch staat gepland voor 2020