Clubmatch

1 september 2019

Elk jaar wordt er een clubmatch georganiseerd voor rashonden. Een uitgesproken gelegenheid om uw hond eens te laten keuren waarvan u dan een mooi keurverslag ontvangt. Een prima opstapje voor de grote shows en een geweldige training voor uw. Maar ook voor ervaren fokkers, exposanten en handlers is dit een goede dag om te oefenen. Bijvoorbeeld met jonge honden of met een nieuwe aanwinst.

 

Het verschil tussen een clubmatch en een tentoonstelling is dat het allemaal een stuk gemoedelijker is dan op een grote tentoonstelling. Een clubmatch is dus een leuke dag voor zowel baas als hond.

 

Ieder jaar worden ervaren keurmeesters uitgenodigd om uw hond te keuren. Zij doen dit met veel plezier en nemen de tijd voor u en uw hond. Na de keuringen krijgt u een keurverslag mee. Ook worden er aan het einde van de dag verkiezingen gehouden voor:

  • Beste baby
  • Beste pup
  • Beste veteraan
  • Beste kind/hond combinatie
  • Beste van de rasgroep

Om af te sluiten met de verkiezing van Beste Hond van de Clubmatch.

Kom ook en misschien wint uw hond deze titel wel! 

 

De clubmatch wordt gehouden op het mooie sportcomplex in Veldhoek. Samen met u, uw honden en alle vrijwilligers wordt er een gezellige dag van gemaakt.

 

De Gezelligste Outdoor Clubmatch van de Achterhoek

 

Eerstvolgende clubmatch staat gepland voor 1 september 2019

 

 

Ook dit jaar hebben we weer gerenomeerde keurmeesters uitgenodigd om uw hond te beoordelen. U kunt zich online inschrijven via de link. 

De clubmatch begint om 10:00. Voor bezoekers is entree gratis. Er wordt ook niets extra's gerekend voor het meenemen van extra honden die niet zijn ingeschreven. Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons secreatriaat Clubmatch: clubmatch@kcdoetinchem.nl

 

Keurmeesters:

Gerda Stuivenberg

Joke Nijhuis